Hagalunds-kontorshotell.se – företagslokal

Reklam samarbete för Hagalunds-kontorshotell.se

Är du ett företag som sitter utan lokal och letar febrilt efter en företagslokal. Då ska du läsa hela denna artikel om kontorshotell i Stockholm. Fördelarna är många att hyra den storleken som man behöver via Hagalunds-kontorshotell.se än att hyra på egen hand med dyr hyra, och med allt som tillkommer t.ex el, värme, telefon.Hagalunds-kontorshotell.se

Ett flexibelt kontorshotell i Stockholm. En plats där man inte bara jobbar. Miljön, flexibiliteten och människorna som du sitter tillsammans med är faktorer som gör den stora skillnaden. Hos oss får du ett nätverk och kontor på samma gång. Vi erbjuder full service till marknadens bästa hyror! Knyta affärskontakter är en av fördelarna, kunna boka konferensrum när möte ska ske med företagets kunder. Tillgång till lunchplats där kaffe och frukt finns. Egentligen så finns det bara bra fördela med att hyra företagslokal i ett kontorshotell då du kommer knyta många kontakter du slipper hålla koll på dina egna utgifter som du skulle ha om du hyrde själv. Och då utan denna gemenskap som finns på ett kontorshotell.

Detta får du på Hagalunds-kontorshotell.se

Hagalunds-kontorshotell.se

Att hyra lokal hos Hagalunds-kontorshotell.se så ingår det mesta så att säga all inklusive plus att du får kort uppsägning tid. Om du behöver större lokal varefter ditt företag växer så kan du hyra större lokal.
Det blir inte enklare och mer flexibelt än så här! Om ditt företag växer och behöver fler platser så kan du hyra ett större rum. Eller tvärtom, blir ni färre då hyr du en mindre lokal.
“All Inclusive”

  • Kaffe
  • Färsk frukt
  • Internet
  • Scanner, skrivare & kopiator
  • Konferensrum
  • Mindre mötesrum
  • Post- och pakethantering
  • Larmsystem och övervakning av vaktbolag

Dom har även gott om parkeringsplatser både framför och bakom huset.

Gör som många andra smarta företagare och lokal på kontorshotell och kika in på Hagalunds-kontorshotell.se webbsida för att läsa mera

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan