Okategoriserade

Du måste inte bli till statistik!

Hej gänget!

Jag började morgonen med att scrolla runt lite på sociala medier och fastnar på ett inlägg om shamansk healing samt tankens kraft, läser vidare. Väljer att citera nedan:

Du måste inte bli till statistik!

”Kom ihåg att varje övertygelse vi har är en självuppfyllande profetia. Universum kommer alltid att ge dig rätt. Idag har vi en uppsättning kollektiva övertygelser som berättar för dig exakt hur du kommer att dö!
30 procent av oss kommer att dö av cancer, 29 procent av hjärtsjukdomar och om du lever till att bli 85 år gammal kommer du att ha 50 procents chans att diagnostiseras med Alzheimers.
Men du behöver inte bli till statistik. Detta händer endast om du slutar ta ansvar för din egen dröm.” – Alberto Villoldo.”
Efter jag hade läst ovan kunde jag inget annat än att gå in och kolla på webinariet då jag älskar vad tankens kraft kan göra och jag själv är öppen för det mesta inom alternativa tankesätt och medicin.
Det visade sig vara ett ögonöppnande webinar där han letat reda på kunskap djupt inne i amazonas djungel. Han som va en vetenskaps man fick höra av den shamanska kvinnan. Först måste vi bota din okunnighet sen kan vi lära om dig. Hon menade då att han tänkte så enkel spårigt helt enkelt. Västerländsk medicin i all ära men detta va väldigt intressant. Han menar på att de vi tänker det händer. Han pratade om att de finns de som ständigt klagar på sin sjukdom, sitt liv eller sin partner/arbetskollega. Dessa personer får bara mer att klaga på/må dåligt över. Sen finns det dom som är tacksamma över sitt liv, som när de pratar nämner positiva saker. De får också mer av det. Detta är inte okänt för mig då jag redan läste om attraktionslagen 2009 i boken The secrets.
Han visade även hur man kunde hela och skydda sitt energifält. Lite flummigt tankesätt, men varför inte. Om de kan få en att må bättre så kör på. 🙂
Jag tyckte detta var intressant och kommer kolla in Alberto Villoldos böcker och fler av hans webinar i framtiden.