Okategoriserade

Lugn helg, hatha yoga och husvisning

Hej vänner!

Idag är det måndag och schemat är fullproppat med aktiviteter att göra denna vecka. Jag inser att jag bör göra en lista för att inte missa alla deadlines i skolan. Att plugga 5 kurser på distans är roligt och älskar den frihet det ger mig men jag måste bli lite mer strukturerad. Så efter jag skrivit inlägget här ska jag göra en to do list och ett schema jag ska följa för de olika kurserna. Disciplin och struktur är ett måste i studiesammanhang.

Helgen har varit lugn, en riktigt slappar helg. I fredags kollade vi på Netflix under en filt med tända ljus. På lördagen så satt jag med studier och senare på kvällen grillade vi lite och hade ännu en filmkväll. På söndag blev det en lång promenad på 5,2 km. Märker tydligt att den kondition jag hade innan sommaren inte är var den var då. Så på min lista ska jag även skriva upp promenader. På söndag kväll tog jag mig tiden till att vara med på en live hatha yoga session. Det va bland de bästa jag gjort på länge. Om ni känner er stressade, lätt irriterade, eller har svårt att komma ned i varv så kan jag verkligen rekommendera hatha yoga! Kände mig lika avslappnad som när man fått massage.

Idag händer något spännande. Det är nämligen så att jag och sambon letar efter hus. Vi har kollat in olika hus ett tag på webben men nu ska vi alltså på vår allra första visning. Hur kul? 🙂 Huset ligger med perfekt avstånd in till stan, vilket är en fördel och huset uppfyller en del krav vi har. Många säger ju att man bör ha gått på ett x antal visningar innan man bestämmer sig för ett hus. Så det är det vi tänker göra.

Hoppas att ni alla får en underbar vecka 🙂