Är du ny företagare och behöver hjälp?

Sponsrat inlägg i samarbete med Företagarna

Egentligen spelar det ingen roll om man är nybörjare eller har varit företagare länge. Så länge som man är en företagare så kan man behöva en viss hjälp på vägen. Jag kan känna att Företagarna är ett bra alternativ då det kostar endast 135 kr i månader och för detta får man otroligt mycket värdefull kunskap och nätverk tillbaka.

Tex så får du tillgång till andra medlemmar både i din egen stad och runt om i hela Sverige. För om man är företagare så vill man ju också knyta nya kontakter. Tex låt oss säga att du jobbar med en skönhetsprodukt som företagare. Vad behöver du då komma i kontakt med? Jo du behöver komma i kontakt med skönhetskliniker och då passar det att utöka sitt nätverk med ägare eller VD inom olika klinker som bedriver just denna typ av verksamhet. För om du lär känna och nätverka med rätt personer är det lättare för dig att ringa upp dem och boka in en affärslunch eller en enkel affärsfika. För om du inte har träffat dem innan och är helt anonym brukar folk be en maila. Dvs om du tex ringer en skönhetssalong och har en produkt du vill komma ut med så svarar de ofta med att du ska maila din idé eller produkt så hör de av sig om de är intresserade. Att säga “maila oss” är samma sak som att säga tack och hej vi vill inte ödsla tid på dig.

Så för mig är detta av stor vikt att få komma ut och nätverka. Företagarna erbjuder även seminarier och kunskap vilket är ännu mer lockande att gå med. Då får man tillgång till utbildningar och seminarier över hela landet. De har även digitala utbildningar, men jag föredrar alltid fysiska möte.

Därför vill jag ha fysiska möten och seminarier

  1. Man kan ställa frågor på plats och även höra andra personers frågor
  2. Man kan nätverka med sina kurskamrater
  3. Man är närvarande på ett helt annat sätt

När man går med får man också erbjudande på IKEA, SJ och Volvo. Det som här är lockande är ju IKEA då de har bra produkter och nu till ett ännu bättre pris. Samt SJ eftersom jag älskar att resa med tåg och dessutom få det billigare nu genom att gå med Företagarna.

Lämna ett svar

Till startsidan