Okategoriserade

Har jag corona?

Hej vänner!

Ni som följer mig vet att jag har det lite tufft i livet just nu på det personliga planet. Varför inte slänga in lite corona på det också? Nää nu får det allt räcka. Varför jag ens funderar på om jag har det är för att jag och min sambo träffat en person som sedan efter vi sågs testade positivt. Jag är inte troende så, men jag ber till en högre makt att det inte är så. För inte nog med att det skulle vara otroligt tråkigt så skulle de även förstöra vissa viktiga planer. Tog testet i torsdags, likaså gjorde min sambo och hans svar kom idag. Negativt!

Skönt!

Så då hoppas vi att jag har lika tur. Mitt prov kunde ta upp till sex dagar!! Jag funderar på att byta vårdcentral då det tar så lång tid. Vem vill vänta i sex dagar innan svar?

Vi har gjort lite efterforskning och tydligen så smittar man inte lika mycket i slutet av sin sjukperiod i covid. Som tur är träffade vi personen i fråga precis innan symptomen försvann på vederbörande. Så håll nu tummarna för mig.

För övrigt så rullar livet på, inlämningar varvat med prov avlöser varandra. Åh nu händer inget spännande då isolering stått på schemat. Har jag haft några symptom? inga överdrivna som inte kunnat kopplas ihop med annat också. Så lurig sjukdom och jag önskar precis som resten av världen att den bara kan ta slut någon gång. Men de varnar ju för en andra våg i Stockholm (och säkerligen hela Sverige) Så bara ladda med massa nyttig mat och motionera. Sen såklart hålla avstånd och tvätta händerna. Har ni förresten läst att en dansk studie säger att inte handsprit fungerar mot corona? Så tvål är det enda rätta. Vem ska man tro på egentligen?

Jag uppdaterar er när svar kommer, och för er som vill ställa mer frågor till min Q/A är det inte försent. Tänker inte skriva den förrän det kommit upp i lite fler frågor 🙂

Ha en fin vecka nu.