Okategoriserade

Hade jag Corona?

Hej vänner!

Nu har en vecka passerat och min vecka har varit fullspäckad från morgon till kväll med skolarbete bland annat.

Corona

Jag gjorde ju ett test för att se om jag hade Corona då jag träffat en som va Corona positiv. Men provet kom tillbaka negativt för mig och alla personen ifråga hann träffa. Vi är så klart tacksamma men frågar lite hur det är möjligt? Inte ens de som delar samma hem som personen har fått Corona. Ingen superspridare sa vårdcentralen.

En sak vet vi redan och det är att corona är en komplex sjukdom på mer än ett sätt. Nu blir jag ju nyfiken om jag haft de tidigare under året och med stundande andra våg som kommer komma över Sverige om man lyssnar på de tecken som finns kan det vara ganska behändigt att veta.

Jag vet att ett antikroppstest inte skyddar mig från att sprida bakterier vidare men det kan ändå vara skönt för vetskapen att ha tagit det. Så det kommer jag göra inom de närmaste.

Hösten är verkligen kommen med allt vad de innebär. Visst är det ganska trist med den grå himlen och de kalla vindarna men så mysigt med tända ljus, filt och te. Dessutom alla fina färger på bladen ute.

Jag önskar er alla en fin vecka ta vara på varje ögonblick för de kommer inte igen.

Mitt motto för hösten är: Dreams Come True

Har ni något motto för hösten?