Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Om man har ont i rygg och huvud

Sponsrat inlägg i samarbete med Sockander.se

Om man har ont i rygg och huvud

Idag är vi många som jobbar hemma eller är hemma pga andra orsaker. Vi ordnar med våra arbetsplatser i hemmet eller pysslar med sånt som vi inte gjort på länge.

Våra arbetsgivare och andra förklarar hur vi ska sitta och var vi ska sitta. Allt för att vi ska må bra i kropp och själ.

Men ibland får man ont i rygg och huvud eller tom har en jobbig migrän. Och detta kan göra att vi blir trötta och inte orkar med våra dagar.

Värken behöver inte bero på din arbetssituation hemma just nu utan kommit smygande med åren. Men att ha värk dagligen kan du få hjälp med.

Kiropraktor

Bor du i Göteborg eller Kungälv kan du få hjälp utav en kiropraktor. Sockander kan hjälpa dig om du har värk i rygg och huvud. Men också i andra leder och muskler. Dom kan också hjälpa till med idrottsskador.

Sockander.se

På Sockanders hemsida kan du få all info om vad du kan få hjälp med. Du kan även gå in och boka en tid via deras onlinebokning.

Känner du att det är akut så finns det också akuttider dagligen.

När du kommer till Sockander får du berätta vad du har för besvär och hur din situation ser ut idag. Du får också en undersökning beroende på ditt besvär. Om det kan vara neurologiskt får du också göra olika tester.

När kiropraktorn har ställt din diagnos får du info om bästa behandlingsplan just för dig.

Att bli av med dina besvär innebär också att du får info om vad du ska tänka på i din vardag. Kiropraktorn kan sedan hjälpa dig med behandling av dina muskler och leder.

sockander.se

Alla kiropraktiker hos Sockander har en universitetsexamen i kiropraktik och är legitimerade.

Du får hjälp med din smärta och får en bättre hälsa för att må bättre.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan