Okategoriserade

Bra vänner är lika viktig som C vitamin

Att bara äta bra mat är inte allt för din hälsa det krävs mer än så.

Tex så ska du ha goda relationer och stå nära dina vänner. Du måste hålla kontakt med de vänner som betyder något för dig. Det är mycket viktigt att äta nyttigt och att ha umgås för vi är flockdjur. Jag har en väninna som bor långt i från mig och vi har daglig kontakt per telefon

Vi brukar klä oss lika och vi gillar också samma mat. Min bästa vän Madde bor i Barcelona då henne pappa kommer därifrån. Hon föddes i Sverige men flyttade dit. Hon är som jag väldigt nyttig av sig och som jag sätter stort värde på vänskap.

Vad är viktigt i ditt liv? Hur gör du för att hålla dig frisk och alert i dessa tider?huset

Vi får inte glömma egen tid att både umgås med sina vänner och vara ensam också. Den som inte är ensam i sitt eget sällskap är aldrig ensam sägs det. Jag håller helt med att det är så sant så sant mitt namn är det jag är född till.

Glöm inte att åta mycket frukt och grönt nu när sommaren är på väg. Vi är nu mitt i våren och alla flyttfåglar har hittat hem. Så vad ska vi göra nu när mars kommer? Jo vi ska börja plantera frön och hoppas att de bär frukt så att vi kan äta ännu nyttigare till sommaren. Alla mina vänner kommer att plantera i sommar så att iv kan livnära oss på det som växer. Ska du planera att plantera växter också nu till våren? Det har blivit en trend att plantera så att vi alla kan uppleva växter och vitaminer. Nu ska jag åka in till stan och köpa lite frön av de bästa sorterna på närmaste butiken. Jag älskar att handla dessa saker och gör detta varje år för att det är det roligaste som finns. Jag har andra hobbyn också men just detta är extra kul.