Okategoriserade

Snart åker jag till Göteborg

Jag verkligen älskar staden Göteborg och åker dit minst en gång per år.

Jag har några bloggvänner i Göteborg och vi brukar träffas med jämna mellanrum. Vi lärde känna varandra på ett bloggevent och efter det så har vi varit goda vänner. Vi är ett tjej gäng på ca 5 personer som träffas i några städer varje gång. Denna gång ska vi alla träffas i Göteborg.

Göteborg är en stad man minst glömmer

Jag har besökt många städer då jag har vänner i nästan varje stad i Sverige. Jag är noga att skaffa vänner i varje stad så att jag kan bo i varje stad. Jag vill vara turist i mitt eget land. Nedan vackra bild ner ser kommer från Göteborg poster och påminner väldigt mycket om Uppsala. De tär nästan som att se en bild av Uppsala påminner lite om kring Fyrisån som finns i centrala Uppsala.

Tänk så gammal denna bild är och nu kan de beställa den som en posters. Att se denna å som går rätt igenom hela Göteborg. Man ser direkt att det är en gammal bild på hur folk rör sig. Man ser inte så mycket bilar eller mobiltelefoner. Nu går folk omkring med mobiltelefoner så att de knappt ser var de rör på sig. De kommer till slut hamna i ån på bilden för de ser sig inte för.

Jag och mina väninnor brukar välja bort våra mobiltelefoner för att kunna vara närvarande här och nu. För oss är det väldigt viktigt att vi inte är frånvarande när vi ska umgås med varandra. Detta är något viktigt för börjar folk gå in i sina mobiltelefoner så kan man lika gärna sluta umgås.

Hur gör du och dina vänner när ni ska umgås?

Brukar ni också mötas i varandras stad? Brukar ni som oss samla på fina tavlor från varje stad för att aldrig glömma? Hur ni än gör glöm inte att stänga av era mobiltelefoner så att ni verkligen får en massa kvalitetstid.