Inlägg

Du kan få ett hälsotest hemlevererat

Sponsrat inlägg i samarbete med GetTested

Skulle du vilja testa dig för allergi ?

Ett hälsotest kan hjälpa dig att ta reda på om du har någon allergi. Och det finns tester som du kan få hemlevererade för att ta reda på vad du är allergisk emot.

Hälsotest –  allergi

Man kan vara allergisk mot mycket som både kliar, gör att man blir snorig och känner sig dålig och då kan det vara bra att göra ett större test som går igenom allt. Och vet du inte riktigt vad du är allergisk emot kan du göra ett test som både går igenom både allergi och matintolerans test

Det testet är två tester i ett och kollar totalt 78 olika ämnen som finns på GetTested sida. Där testas både livsmedel, djur och pollen ämnen.

Allt du behöver göra är ett stick i fingret som du sedan skickar in i det redan frankerade kuvertet som du får med. Och är du osäker på hur du gör detta stick i fingret finns utförliga bilder och instruktioner på sidan.

Ditt svar får du sedan digitalt så att du får reda på om och ifall du är allergisk mot något. Du får all hjälp du behöver för att tyda svaren. Och om du behöver åtgärda dina besvär både via telefon, mail och chatt hjälper diplomerade rådgivare dig.

GetTested

Du kan få hjälp med både hälsokontroller, provtagning och och allmän hälsokontroll via GetTested sida och få allt hemlevererat.

Har du en brist av någon vitamin eller annat ämne kan GetTested hjälpa dig med detta och kan hjälpa dig med vad du behöver.

GetTested kan också hjälpa dig med andra tester såsom tester på dina binjurar, östrogen och covid-19 antikroppstest. Men det är inte allt utan det finns flera test du kan kolla utan att behöva kontakta din vårdcentral för tester.

Alla tester som du dår hem och som du gör hemma kan göras när när som helst. Det enda testet som är lite speciellt är kortisontestet som ska samlas flera gånger under en dag. Och om du ska ta det testet finns det utförlig information om hur det ska tas.

Beroende på vilket test du beställer så kommer du att få lämna blod, urin, saliv eller utandning. Allt material du behöver för testet får du hemskickat. Sen skickas ditt prov till labbet för analys och instruktioner för alla tester bifogas så att du enkelt kan ta ditt test och få så bra svar som du behöver.