Okategoriserade

En födelsedag till

YS, FAMILJEN

Igår firade vi min älskade mamma som fyllde år. Vi åkte upp och hade planerat att fira henne plus hjälpa dem i trädgården med bl.a deras damm och vattenfallet där. Jörgen och Emelie tog tag i detta medan jag såg till de små och de andra hjälpte till med annat. Det blev en jättemysig dag med god mat där vi fick korv med bröd till lunch och grillat lammkött med hela potatisar i ugnen och sallad till middag. Supergott. Jag tror hon fick en fin födelsedag.

Det bjöds även på en smarrig tårta till kaffet. Marängtårta. Det är nostalgi för mig. Det ville min syster och jag alltid ha på kalas när vi var små. Den är så smarrig.

Som du kan se så hade vi en. härlig dag hos mina föräldrar.

Vi var inte hemma förrän vid 19.30 igår kväll. Lite tv efter det och sedan blev det faktiskt sängen och sova. Vi var helt slut båda två.

Idag blir det vila och återhämtning för oss båda.

?Ha det gott

Lene????