Campingliv & natur, Tankar

En stund att meditera!

Efter en härlig dag med yngsta barnbarnen och yngsta dottern då vi varit iväg och handlat och sedan haft en mysig dag trots regnande i stort sett hela dagen, är jag nu hemma igen.

Trött i hela kroppen och hög smärta i vissa delar av kroppen har jag hamnat i soffan och snart är det dags för ett nytt avsnitt av en ny serie jag började titta på igår. ”Bloodlands” heter den och den är värd att se. Innan jag fortsätter titta på serien ska jag meditera en stund har jag tänkt. 

Egentligen är det tänkt att jag ska ha ett evenemang där jag håller i yinyoga klass varje torsdag kl 18.00 på gräset, kring träden, vid parkeringen till Sibbarps Camping. Jag har dock skrivit i evenemanget att om det regnar så kommer det ställas in. Som det ser ut nu kommer det att ställas in för det ska tydligen regna hela dagen imorgon också. Suck jag blir så trött…när man ordnar något så ska vädergudarna kivas med mig. Nåja, det kommer fler tillfällen det är jag säker på. 

På tal om igår..bilden visar ett vitt vin grannen här på campingen kom in med för att vi hade tittat till deras tillhörigheter i 2 veckor medan de körde med husbilen hem till Karlskrona för bl.a vaccinering. Kan man få gulligare grannar?! Jag bara undrar.

 

Ha det gott /Lene