Okategoriserade

Snart är jag igenom

Vilken söndag morgon jag vaknar upp till. Helt fantastiskt.

Igår kväll gick vi en runda innan det blev helt mörkt och vilken syn vi mötte när vi kom ner till vattnet. Så vackert!

Vi åt middag hos Ellinore med familj igår och det var riktigt smarrigt. Helgrillad fläskkotlett med sallad och en god potatissallad bestående av smashad potatis, fetaost, färsk persilja, svartpeppar och lite olivolja. Enkelt men hur gott som helst. Också lite kalla såser till det. Det hade varit jättefint väder hela dagen men typiskt nog när det skulle grillas så började det regna. Nåja, det gick att grilla ändå.

Idag har jag muntlig examination på mattekursen jag läst i x-antal veckor. Det ska bli så skönt nu när jag är klar med den. Matte är inte min grej men snart är jag igenom det. Och jag överlevde!

?Ha det gott

Lene????