Okategoriserade

Superkul och mysigt

Godmorgon, godmorgon…

Efter en intensiv helg är jag trött i kroppen och den säger ifrån. Men det är kanske inte så konstigt. Vi har varit igång hela dagarna med killarna. Det har varit superkul och mysigt. Vi har varit ute mycket. Hela dagar kan man lugnt säga. Så jag tror det blir lite vila och lugn idag i varje fall, så får jag se sen hur kroppen mår.

Jag var uppe tidigt imorse och sa hejdå till Jörgen och då var himlen röd och vacker (se bild nr 1). Men jag lade mig igen och låg kvar i sängen någon timme. Sedan upp och duscha och nu sitter jag med mitt morgonkaffe och bara njuter. Jag hoppas solen tittar fram en stund under dagen som den gjorde när jag gick och duschade, dock inte nu. Om den mot förmodan tittar fram kommer jag sätta mig där ute istället. Men för tillfället blir jag inomhus.

Idag fyller ena svärsonen, Daniel, år och jag säger GRATTIS till dig.

Igår när Emelie och Marcus kom för att hämta killarna så fick vi denna fina present. Snacka om att pralinerna var goda. Mumsfillibabba!!

?Ha det gott

Lene????