Okategoriserade

Vi får se

Igår kväll gick Jörgen och jag en runda för vi kände att vi behövde röra lite på oss. Så här vackert var det nere vid havet.

Nu är det måndag och en ny, spännande vecka är här. Vad händer denna veckan då?

Idag har jag ett samtal med läkaren på ÖNH (Öron Näsa Hals) för konsultation angående om det blir operation eller inte för mina fistlar jag har vid öronen. Jag är född med dem och har alltid haft problem i perioder med den ena men mamma och jag har alltid fått höra att det inte går att operera. Men idag verkar det som tekniken kommit så långt fram att det går. Dock blir det isf röntgen först för att se så det verkligen kommer fungera. Vi får se.

Jag börjar dagen som jag brukar, med en god kopp kaffe. Sedan bär det av till servicehuset för diskning och dusch. Och jag ska tömma tankarna idag också. Och mellan det ska jag också jobba lite. Så ser min dag ut. Hur ser din dag ut?

?Ha det gott

Lene????