Okategoriserade

En av mina filosofier!

Det ska va husvagn!

Jajamensan, det ska det och jag gillar det skarpt. Vi har imorgon bott i husvagnen på campingen i 6 veckor och jag gillar det så himla mycket. Älskar det! Det kommer bli en underbar sommar känner jag.

Jag tog en rejäl sovmorgon imorse. Jag gick inte upp förrän vid 8.45. Inte för att jag sov ända fram tills dess men det var så skönt att ligga kvar i sängen. Jag har hög smärta i större delen av kroppen och har bestämt mig för att ta det lugnt hela dagen. Jag har ringt ett samtal jag var tvungen att fixa men annars har jag inte mer bestämt. Kl 18.00 är det tänkt att jag ska hålla i yinyoga klassen ute på gräsområdet utanför campingen. Dock får jag se under dagen hur det ser ut. Regnar det mer så får jag nog överväga att ställa in. Men jag fattar inte det beslutet än. Jag ska ner och trampa runt där och se hur “sunkigt” det är. Om vi kan ha klassen eller inte. Men det blir senare det.

Jag sitter fortfarande med mitt goda morgonkaffe och avnjuter en härlig morgon i husvagnen tillsammans med kärleken i mitt liv. Visst är det härligt när livet vänder till det bättre oavsett problem man har. Det är ju mycket en fråga om hur man väljer att tolka saker och ting. Jag väljer att se positivt på det mesta. Visst har jag mina ups and downs jag med men för det mesta väljer jag att se positivt på saker och ting. Det finns något positivt i allt…även det negativa. Det är en av mina filosofier.

Ha det gott  /Lene