Okategoriserade

En underbar fredag!

(Lånad bild)

Godmorgon världen!

Vilken underbar fredag jag vaknar upp till. Det ser ut att bli bra väder, solen tittar igenom emellanåt. Jag går upp, tar på mig, sätter igång kaffet och tar mina tabletter. Jörgen vaknar men ligger kvar en stund till. Det gör han rätt i. Jag står vid “köksfönstret” och tittar ut och tänker att jag hoppas solen skiner idag. Det gör den också… en stund. Vi sätter oss och dricker vårt morgonkaffe, pratar lite och slölyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Sen kommer regnet. Jaja vad ska vi göra åt det? Inte mycket. Jag gillar läget ändå. Regnet behövs vad man än tycker om det. Lite rotblöta är väl inte fel?! Plus att när det regnar så får man så mycket mer gjort inomhus. Eller?

Idag är Jörgen ledig (han är ledig på fredagarna när han jobbar kväll) och vi ska till Biltema och handla lite till vi ska sätta upp förtältet imorgon. Yeeaaahh imorgon ska vi sätta upp det! Vi längtar så mycket efter vårt nya, fina, lite större förtält. Vi ska sälja vårt “gamla” förtält. Ett litet sött lufttält med en massa tillbehör till. Det är 2,90 långt och 2,85 djupt på det djupaste stället. Är du intresserad av bilder och mer info så skriv en liten kommentar så löser vi det.

Så här ser tältet ut när det är uppsatt på vår husvagn. Visst är det fint?! Litet och gulligt. Dock känner vi att det är lite för litet när vi står på camping under säsong.

Ha det gott  /Lene