Okategoriserade

Fantastiskt gott!

Godmorgon, godmorgon!

Det blev som jag sade igår, en fantastisk fredag. Det blir som man väljer.

Men det har varit en lite småjobbig natt då vi har hittat ett litet läckage av vatten genom ett hål i innertaket där det tidigare suttit skruvar till takfönstret. När vi köpte vagnen satte vi in en fläkt där istället för fönstret. Det är så underligt för det är bara genom det hålet det läcker. Vi får börja med att ta ner fläkten och se om vi kan se något. Det blir prio 1 idag, inte förtältet. Det får komma i andra hand. Så är livet. Men förtältet kommer upp, om inte i eftermiddag så en annan dag. Detta måste fixas först.

Igår hade Jörgen och jag beställt fredagsmys från Vismarlövs bagarstuga. De har fredagsmys på fredagar vilket innebär att man kan beställa en trerätters middag (även två rätters eller bara varmrätt) för totalt 295kr/person. Vi tänkte vi skulle testa det och jag beställde i onsdags, hämtade det igår.

Vilken fantastiskt god middag vi åt.

Förrätten bestod av Smörstekt raggmunk med lax och skaldjurs sallad

Huvudrätten blev Fläskfilé gratäng med duchesspotatis, stekta champinjoner, grön sparris, sherrysås och gratängost.

Dessert var ananaspaj med Vismarlövs vaniljglass. Eftersom jag är laktosintolerant fick jag en fantastiskt god mangosorbet.

Jag kan verkligen rekommendera detta fredagsmys någon gång då och då. Varje vecka kanske man inte köper det för det blir en del pengar, men ett väldigt bra alternativ nu när vi inte kan gå så mycket på restaurang.