Campingliv & natur, Tankar

I love my life!

Done by me!

Då var det söndag igen.

Jisses vad det regnat inatt. Jag vaknade vid 4-tiden och låg och lyssnade på regnet och blåsten. Lite mysigt är det faktiskt när man ligger i husvagnen och lyssnar på regnet. Men man blir lite lurad för det låter som det regnar så mycket mer än det verkligen gör. Men mysigt är det.

Igår var vi lite flitiga. Vi lokaliserade (tror vi) läckaget och har tätat det nu. Så nu hoppas vi att det inte blir mer droppelidropp inomhus. Inget dropp inatt när jag låg vaken och det regnade i alla fall. Jag planterade blommor vi köpt och växter vi hämtat från huset. Resultatet ser du på bilden. Jag är väldigt nöjd. Nu ska vi bara få upp förtältet också och det får vi se i eftermiddag om vi får upp. Det måste torka upp lite grann först tänker vi. Sedan tar vi tag i det. Blir det inte idag, så blir det en annan dag. Ingen panik. Men det ska bli så skönt när förtältet  är uppe. Det blir ju liksom ett extra rum. Ett “uterum”.

I väntan på att våra utestolar ska torka lite så sitter vi inne och dricker vårt morgonkaffe. Eller jag kanske ska skriva förmiddagskaffe. Vi tog en väldigt lång sovmorgon idag, men det är pga att vi var vakna ett par timmar tidigt, tidigt imorse. Så det fick vi lov. När kaffet är uppdrucket ska jag ta tag i dagen så sakteliga. Jag får nog köra och handla bl.a mjölk under dagen. Och jag har sättpotatis jag ska plantera och jordgubbe sticklingar jag plockade i huset, som också ska ner i jord. Jodå, visst finns det att göra i en liten husvagn också. I love my life!!