Campingliv & natur, Tankar

Det är inget bra det inte!

Så har vi äntligen fått upp vårt förtält. Visst blev det fint?!

Vi har haft tältet hemma något mer än en vecka tror jag men det har vädermässigt inte varit läge att sätta upp det. Igår blev det dock läge och vi är så himla nöjda. Det är lite småpill kvar och vi ska slutföra golvet i förtältet också men det stora (att sätta upp det) är klart och det är jag glad för. Nu ska denna kvinnan sitta i förtältet och bara njuta många, långa dagar kan du tro. Förutom när det är sol, då sitter jag naturligtvis utanför och lapar solen… när jag inte jobbar.

Bättre sent än aldrig som de vise säger. Ikväll ska jag hem till byn och byta däck på bilen. Vi har världens bästa däckbytarkille där. Han är snabb, gör det kanonbra, har bra priser. Det kan inte bli bättre. Så det blir en tur till huset och hämta däcken, sedan susa ner till honom. Och när jag kommer hem igen ska vi fixa golvet till förtältet (tror jag. Om vi orkar). Jag ska hämta lite grejor från huset till golvet också.

Resten av dagen ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Det var tufft att sätta ihop förtältet igår. Men det var ett måste eftersom det var fint väder, så ville vi passa på. Och idag blir det bara att ta det lugnt. Jag sitter nu med mitt morgonkaffe och njuter, men jag sitter faktiskt inne i husvagnen för det var lite för svalt i tältet tyckte jag. Jag vill inte sitta och frysa eller bli kall. Det är inget bra det inte.