Campingliv & natur, Tankar

Jag hoppas innerligt!

Efter lite sovmorgon (Jörgen jobbar kväll denna veckan och då sover han längre, så ingen av oss ställer klockan på alarm) är jag uppe och igång. Eller nej, det kan man väl inte påstå, men jag är på g i alla fall. Kroppen tar lite längre tid än så för att komma igång, men det är inget ovanligt.

Solen skiner och det kommer bli en fantastisk dag känner jag. Det är i stort sett helt blå himmel vilket är så härligt. Då kanske det kan bli en dag i solen. Jag hoppas innerligt.

Jag sitter och filosoferar över dagen. Vad ska hända? Vad vill jag ska hända? Vill jag att det ska hända något? Jörgen ska till sjukgymnasten för akupunktur i eftermiddag innan han börjar jobba så han kör lite tidigare än vanligt. Det enda jag vet att jag ska göra är middag. Men vad händer i veckan då? Jag utökar mina tankar och planerar/filosoferar lite över veckan som står helt öppen och orörd. Lite spännande är det med måndag då veckan många gånger är helt öppen. Eller vad tycker du?

Idag är det lika “tomt” på campingen som det var innan helgen började. “Tomt” ska jag väl inte säga, men om jag  jämför med hur det varit i helgen så kan jag nog kalla det “tomt”. Det är jättemånga husbilar och husvagnar som begav sig av igår, då campinghelgen är slut för dem.