Campingliv & natur, Mat & recept

Vilket val finns det?!

Godmorgon onsdag…

Jo visst är det onsdag och mitt i veckan. Lillördag… eller lillepatteklappardagen (som Gert Fylking brukar säga). Kärt barn har många namn. Solen skiner och jag hoppas den har ork att hålla sig framme hela dagen. Det blåser lite men inte storm i alla fall vilket gillas av denna kvinnan.

Jag sitter i förtältet med en god kopp kaffe och avnjuter en lugn och skön morgon tillsammans med min kära make.

Vad har dagen i sitt sköte? Jag har några ärenden jag ska göra och jag har några samtal jag behöver ringa. I övrigt blir det en lugn dag tror jag. Jag blev precis bjuden på middag ikväll och det tackar jag ju inte nej till. Jag blir till och med hämtad. Tja vilket val finns det?! Jag har ju ingen bil i eftermiddag, den tar Jörgen när han ska till jobb.

Igår blev det rensa kylskåpet dagen till middag. Men det blev hur gott som helst. Färs, färsk broccoli, rödlök, majs, couscous, tomatpuré, krossade tomater och riven ost, i en enda röra. Smarrigt och enkelt. Det gillar jag.

Efter middagen blev det en liten promenad på området. I fantastiskt fint väder. När jag kom tillbaka till husvagnen satte jag mig i solen och bara njöt en bra stund. Livet är underbart!

Ha det gott  /Lene