Campingliv & natur, Tankar

Här på vår lilla plats!

Oj vad jag låg kvar länge i sängen idag. Det kändes som ett skönt och bra alternativ denna morgon. Jörgen blev glad för han fick sova längre. Jag är så enormt trött just nu och har som jag skrivit tidigare, hög smärta i benen och höfterna. Men det rättar till sig så småningom.

Idag blir det lite ärenden, dock inte ärenden som innebär att jag måste köra iväg. Lite ärenden ner till receptionen på campingen och sen ska jag duscha, diska  och lite annat. En lugn och mysig dag med andra ord. Och vet du vad? Solen skiner!! Visst är det underbart så säg!!

När vi planterade örter, blommorna och annat här på vår lilla plats så planterade vi även potatis i en stor kruka. Nu ser vi att den har börjat komma upp med blast. Wwwwiii vad härligt! Det ska bli kul att se utvecklingen på potatisen för jag har aldrig satt potatis tidigare. Inte i kruka, spann eller i marken. Så det ska bli spännande.

Vi tog även sticklingar av jordgubbar med från huset och de är planterade. En stickling satte jag rakt ner i marken och resten (tre sticklingar) i kruka. De i kruka har börjat ta sig ordentligt men den på marken har kaninerna tuggat på så den tar nog lite längre tid tror jag. Jaja det är inte mycket att göra åt det. Kaniner är här gott om, precis som fåglarna.