Campingliv & natur, Tankar

Lycklig över det lilla!

Fredag….fredag….wwwwiiii

Jajamensan idag är det fredag och Jörgen är ledig. Helgen startar. Det är nice.

Igår planterade jag om vår lilla tomatplanta. Den tar sig bra tycker jag. Vi blir dock tvungna att fixa ytterligare en större kruka så småningom. Men det tar vi vid ett senare tillfälle. Nu kan den växa lite till och må bra.

Jag skrev ju om våra potatisar igår och här kommer bilden. Inte mycket för världen kanske, men det verkar ju som jag lyckats med något i alla fall. Det kommer blast och det gör mig lycklig. Haha vissa kanske tycker det är löjligt men sån är jag. Lycklig för det lilla. Man ska vara lycklig över det man kan så får man så mycket mer tillbaka. Denna lilla blast blir så småningom potatis som vi kan odla och äta. Så ja…jag är lycklig.

Ikväll ska vi passa våra minsta barnbarnen. Föräldrarna ska på galej så då får vi nöjet att ha dessa två tjejer hos oss en stund. Det ska bli så mysigt. Vi ska titta på finalen av Masked Singer för det brukar Hailey titta på. Klart vi ska titta på det då.

Ett ärende innan tjejerna kommer ha vi också uppbokat så vi ska iväg så snart kaffet har runnit ner i strupen och vi gjort oss iordning. En härlig fredag ligger framför oss.