Inlägg

Ta hjälp vid din flytt

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Att flytta till något nytt är alltid kul, men det kräver också en hel del planering

När du köpt eller ska flytta till något nytt så tror du kanske att det bara är att plocka ner allt och flytta. Det låter så enkelt, men det kräver lite mer än vad man tror.

Du kanske börjar köpa flyttkartonger och börjar fylla dessa och så ser du att det blir fler och fler. Och då måste du börja planera hur du ska flytta dessa. Plus dina möbler.

Så varför inte ta hjälp så du slipper bära och släpa allt ?

Grabbarna Flytt är en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med allt som har med din flytt att göra.

All hjälp vid din flytt

Sitter du och tittar på allt som ska packas ner ? Och inser att det är mer än du hinner eller kan få till ? Grabbarna kan hjälpa dig med både att packa ner dina saker och se till att dina möbler blir flyttade på bästa sätt.

När allt sen ska flyttas väljer du det paket som passar just dig. Har du mindre saker att flytta, tunga möbler som ska flyttas eller många oersättliga saker. Vad det än är så får du den hjälp du behöver av Grabbarna.

Tänk på att en privat flytt också är avdragsgill med Rut-avdrag och du kan dra av upp till 50 % av den totala kostnaden.

För mycket möbler

Ska du flytta till en mindre bostad och har för mycket möbler ? Eller du kanske ska renovera din bostad och behöver ha mer utrymme och ställa undan lite möbler. Då behöver du magasinera dina möbler under en period.

När du vet vad du behöver ha i ett förråd beräknar Grabbarna hur stort förråd du behöver. Området är bevakat och det är inga andra som kan komma åt dina saker.

Efter din flytt

Flyttkartongerna är borta och möblerna likaså. Nu måste du städa din bostad. Och för att dom nya ägarna ska godkänna städningen så kan det vara skönt att få hjälp med det för att slippa göra om det igen. Grabbarna kan hjälpa dig med din flyttstädning och på deras sida ser du allt som görs.

Gå in på sidan och skicka in en gratis offert med den hjälp som du vill ha och behöver