Campingliv & natur, Tankar

Det är bara att hålla ut!

Morgonen började så himla bra med en fantastisk soluppgång, men sen vet jag inte vad som hände. Nu regnar det. Det regnar!! Det är ju lite tråkigt kan jag informera om att jag tycker. Lite mer än lite… Jättemycket!!  Men jag kunde i alla fall gå ut 5.30 imorse och glädjas åt att ta ovan bild och det är jag verkligen glad för. Någon liten glädje behövs när regnet smattrar mot taket.

Ikväll ska jag jobba. Ett yinyoga pass i Fru Alstad hos mina trognaste kunder. Det ska bli kul. Vi är inomhus så då kvittar det om det regnar eller inte. På torsdag blir det dock lite annorlunda för då ska jag ha ett pass utomhus. Hoppas innerligt att det inte regnar då.

När Jörgen slutar i eftermiddag ska vi direkt iväg och handla lite mat till imorgon. Då kommer nämligen bästa Nina och hälsar på. Vi ska äta en bit mat ihop och hon ska se hur vi har det här. Det ska bli så kul att träffa henne. En av mina bästa vänner. I dessa tider träffas vi inte så ofta men det kommer andra tider så småningom, när Corona har lagt sig ordentligt. Det är bara att hålla ut. Vi har velat bjuda hit henne tidigare men vi sade att vi väntar ta hit någon tills vi fått iordning här med allt. Förtält och allt. Och det har vi ju nu så nu kör vi!

Som jag berättat tidigare har vi ett ganska så brett djurliv här. I varje fall på olika fåglar och även kaniner. Igår hälsade den här lilla vännen på hos grannen och hos oss. Jag tycker igelkottar är så goa, söta små djur. Dock fulla av ohyra men vilket vilt djur är inte det?!

Ha det gott  /Lene