Tankar

Den tanken gillar jag!

Onsdag, mitt i veckan, lillördag. Ja, som jag sagt tidigare…kärt barn har många namn.

Idag ska vi testa att tvätta vår tvätt här på campingen. När vi kom hit fick vi ett kuponghäfte där vi har ett par gånger gratis tvätt. Man har tre maskiner och tre torktumlare till sitt förfogande under två timmar. Det blir säkert bra. Vi ska testa i alla fall.

Och ikväll kommer bästa Nina. Det ska bli så himla kul att träffa henne. Det är evigheter sedan vi träffades känns det som. Några månader har dock gått. Allt kommer vara coronasäkert, det lovar jag. När Jörgen slutar ska vi handla till ikväll. Det blir plockemat för det är lättast känner vi. Vi skulle egentligen handla igår men jag hade sån huvudvärk så det får bli idag istället.

På måndag ska jag börja plugga igen. Jag har läst upp min matte, vilket jag var tvungen till innan jag fortsätter plugga det jag tänkt mig. Och jag har tänkt mig plugga redovisning. Det ska bli himla spännande och jag hoppas du håller tummen för mig. Lite nervöst är det, men det är väldigt spännande och det ska bli så kul. Att jag ska läsa redovisning är för att jag kan implementera det i mitt företag. Det kan jag använda i mitt företag. Jag kan så småningom göra allt med redovisning själv när det gäller mitt företag. Och den tanken gillar jag.