Inlägg

Jag tycker inte om allt förarbete

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Att få allt rakt är inte min grej

För några år sedan målade jag om några väggar hemma hos mig. Visst blev det bra men jag tycker inte om allt förarbete. För det tog längre tid än själva målandet.

Dessutom ser jag dom där strecken av målarfärg som kommit på listerna som inte ska vara där. Och jag som tyckte att jag tejpade så rakt. Men med facit i handen så gjorde jag med andra ord inte det.

Förarbete

Nu när jag ska måla om i andra rum har jag anlitat K3 Måleri istället. Dom gör allt och jag behöver inte tänka på någonting. Jag har flyttat bort mina möbler och sen sköter K3 Måleri resten med både förarbete och måleri och tapetsering.

K3 Måleri

K3 Måleri hjälper dig om du inte riktigt vet vilken färg eller tapet du ska ha. För det går ju att både måla och tapetsera i ett rum. Dessutom finns det så många sorters färger och för att du inte ska göra som jag gjorde och köpa den billigaste är det bättre med experter som kan detta.

Det finns ju andra saker i din bostad som du kan måla och det är lika bra att göra allt på en gång så du slipper flytta möbler flera gånger. Mina lister kommer att målas om för att slippa se solkiga ut efter att den nya färgen på väggen är klar.

Efter kontakt med K3 Måleri fick jag en offert på arbetet med deras fasta priser. Och eftersom jag inte utnyttjat mitt ROT-avdrag kunde jag utnyttja det. Man behöver inte ordna det efteråt utan det dras av på fakturan direkt. Så smidigt.

Man får en blodad tand när man ser hur fint det blir så kanske för att slippa måla utvändigt efter att jag vet hur mitt staket ska se ut som ska gå runt huset blir det nog K3 Måleri som får göra det jobbet också.