Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vilken lycka!

Godmorgon onsdag…

Jag kan inte påstå att solen skiner på mig men det regnar inte heller så det är helt ok. Solen tittade fram igår eftermiddag och kväll och det var riktigt härligt. Hoppas den orkar titta fram idag också.

Sticklingarna från jordgubbarna i huset som vi tog med oss har börjat blomma och det är jag lycklig över. Det innebär att vi kommer få någon eller några jordgubbar här i år. Vilken lycka!

Idag ska jag handla lite så Jörgen får mat med sig till jobb. Annars har jag inget bokat. Jag sitter och inväntar mina beställda böcker till kursen. Jag var lite sent ute med att beställa dem. Det är tre böcker jag behöver och jag har fått hem en av tre. De andra två är på väg. Och naturligtvis är den boken jag behöver just nu på väg. Nåja, det blir bra ändå. När den kommer kör jag igång “på allvar”.

Men just nu sitter jag och njuter av en lugn och skön morgon tillsammans med min älskade man och en god kopp kaffe. Det kommer bli en kanondag, det känner jag på mig. Jag börjar med att vakna sakta. Det är min melodi det. Jag kan verkligen rekommendera det.

Ha det gott  /Lene

2 comments / Add your comment below

  1. Jag kan tänka mig att det tyvärr blir så. Men när man har möjlighet tycker jag man ska vakna sakta. Det är guld värt.
   Att inte behöva stressa är verkligen guld värt.
   Ha en fin dag
   Kramar Lene

Lämna ett svar

Till startsidan