Tankar

Insupa fin atmosfär!

En morgon så god som någon annan.

Solen skiner och det kommer med all säkerhet vara en underbar dag. Här blåser det en del men det kan du väl överleva tänker jag. Du kan ju vara ute ändå och det tänker jag vara. Men just nu sitter jag i förtältet och njuter av mitt kaffe tillsammans med min älskling. Det är så fantastiskt härligt att få ha den ynnest att kunna ta det riktigt lugnt på morgonen och vakna sakta. Det finns inget bättre. Jag vet också att många inte har den ynnest vilket jag är ledsen över för dessa människor som inte har den möjligheten. Men jag tar till vara denna ynnest jag fått tillfälle att nyttja och jag njuter till fullo. Din tid kommer när du kan ta det lugnt och inte behöver stressa så mycket. Det är jag övertygad om.

Idag har jag bara två måsten och det är inga direkt jobbiga måsten heller. Ett: Jag ska göra middag till mig själv och det blir potatisbullar med lingonsylt. Två: Jag ska faktiskt ta mig ner till vattnet ikväll och göra ett ensamt pass yinyoga. När det är så här underbart väder så tänker jag att jag ska ner dit och göra mitt dagliga pass. En underbar miljö för att insupa fin atmosfär och meditera.