Tankar

Massor av möjligheter!

Godmorgon måndag…. Ny vecka och massor av möjligheter som finns mitt framför näsan på oss alla, vi vet ännu inte om vad bara. Jag börjar min morgon som på bilden…med en kopp kaffe.

Eller egentligen inte. Jag har faktiskt varit och tömt toatanken och gråvattnet innan jag fixade kaffe. Så aktiv innan klockan 6 på morgonen, men det är lika bra att få det gjort och skönt att göra det när det ännu inte är så varmt. Denna veckan har jag lite uppbokat. Jag ska klippa mig och jag ska fixa ögonbrynen. Jag ska även till läkaren i veckan och kolla halsen. Också ska jag några andra ärenden. Men det tar vi när det är dags. Än så länge är det “bara” måndag och jag ska njuta av denna dagen i solsken och värme. Idag ska det bli upp mot 23 grader. Woohoo säger jag bara.

Igår var vi en runda hos Emelie och Marcus och levererade detta bord som Jörgen tillverkat helt själv. Det blev inte riktigt som han tänkt från början på grund av att det inte fanns material på brädgårdsbutiken. Det var så utgallrat så han var tvungen att tänka om där och då. Det blev ett lite enklare bord men väldigt robust och fint ändå. Han kan min man. Att vi levererade detta till dem berodde på att Emelie önskade sig ett nytt bord till uteplatsen i 30-års present. Då får hon det vår lilla, stora tös som fyllde 30 i maj. Ja jisses vad tiden går.

När vi ändå var i trakterna körde vi inom till mamma och pappa och hämtade mina nya foppisar som min älskade mamma köpt till mig. Visst är de underbara?! Så somriga och fina. Jag älskar dem.

Ha det gott  /Lene