Campingliv & natur, Tankar

De där orden….!

En god morgon denna fantastiska torsdag. Vilken underbar morgon! Solen skiner, det är varmt och skönt, fåglarna kvittrar, det blåser inte så mycket. Livet leker.

Igår pratade Jörgen med en annan säsongare här på campingen som varit och badat. Han sade det är 20 grader i vattnet, så min gissning är att Jörgen snart nog kommer bada i havet. Han och Hailey badade i poolen i huset igår när de fick igång pumpen och allting. I poolen var det 23 grader igår eftermiddag.

Idag ska jag njuta av denna dagen…riktigt ordentligt njuta av denna fantastiska dag.  Bara vara… eventuellt gå en bit vid vattnet. Kanske doppa fötterna och känna om det är varmt i vattnet eller inte. Jag är ju en sådan fegis så jag kommer säkert inte bada än. Men man vet aldrig. Jörgen kanske får mig att doppa mig ändå. Jag vet ju om att när man väl doppat sig så är det superskönt, men det är bara de där orden “doppa mig” som är problemet för mig. Jag har stora, feta problem med att doppa mig. Nåja, det går säkert bra så småningom. Min vän Maria var en värre badkruka än mig tidigare (har hon då själv berättat) och nu badar hon i stort sett vilken tid som helst på året så kan hon kan väl jag tänker jag. Nå….vi får se.

Ha det gott  /Lene