Högtider & Fest, Mat & recept

The bright side of life!

Söndag morgon och det blåser som jag vet inte vad. Vilka vindar! Det senaste dygnet har det blåst en hel del och så även igår när vi var på studentskiva. Min kropp är inte alls med mig just nu. Och dessutom har jag förmodligen sträckt en muskel i axeln som gör så nedrans ont. Nåja, så är livet. “Always looks on the bright side of life”…

Så här såg Jörgen och jag ut strax innan vi körde till studenten igår. Jag älskar min nya klänning och tycker den passar så himla bra med halsbandet (båda lite 60-tals inspirerat) jag fick av min syster och hennes man (som tyvärr inte lever idag).  Visst är det fint? Och min älskade make är så fin.

Eva och Rickard har en stor tomt så de hade ett Tipi tält uppställt. Så jädra coolt.

Vi blev bjudna på buffé mat, vilket var fantastiskt gott. Jag valde lax men det fanns även minipizzor och grillspett. Jag orkade dock inte mer efter att ha ätit denna portion. Hur gott som helst.

Idag är det som sagt söndag och jag ska bara ta det lugnt. Egentligen skulle vi träffa Ingela och Thomas idag men vi har bokat om det för jag fixar tyvärr inte något idag. Min kropp behöver vila. Total vila.

Ha det gott  /Lene