Tankar

Så ser planen ut!

När jag möter en svala på nära håll.

Det e mååååndag morgon… Vi har äntrat en ny, orörd och spännande vecka och vad tycker vi om det? Underbart! En helt orörd vecka som bara ligger öppen och väntar på oss. Det kan knappast bli bättre.

Idag ska jag plugga är tanken. Jag ska göra första provet i min redovisningskurs och jag ska göra uppdraget. Så får vi se hur det går.

Jörgen jobbar sent denna veckan och han börjar inte förrän 14.15. Så det blir lite lugnt på förmiddagen fram tills han kör och sedan sätter jag fart med min kurs. Så ser planen ut.

Inatt har jag äntligen efter flera nätters evigt vändande och vaknande på grund av min axel, fått sova någorlunda bra. Eller helt okej i alla fall. Jag har till och med kunnat sova lite på den högra sidan utan att det gjort förbenat ont. Så jag tror det börjar rätta till sig gällande axeln. Det går åt rätt håll i varje fall. Vilket jag tycker är väldigt skönt för den här smärtan, ovanpå min “vanliga” höga smärta har varit enormt jobbig och jag har inte orkat mycket. Tröttheten av att ha så hög smärta och på ett ställe högre än normalt är väldigt jobbig. Men det rättar till sig, det vet jag. Det gäller bara att ta det lugnt och vila så går det fortare än om jag går på i “yllehossorna” även om jag har ont. Jag har lärt mig kan jag berätta. Och jag lyssnar på min kropp…i alla lägen.

Ha det gott  /Lene