Tankar

Kämpade och sprang som gaseller!

Solen skiner, men inte från en helt klarblå himmel. Bara nästan. Det blåser en del men inga stormvindar.

Det är tisdag och veckan har nu sparkat igång. Jag såg på fotboll igår kväll och Sverige spelade 0-0 mot Spanien. Det är ett bra resultat mot ett så pass bra lag som Spanien har. Bättre med en poäng än ingen poäng alls känner jag. Men bra vet jag inte om de spelade. Nåja, de kämpade och sprang som gaseller allihop så jag klappar åt dem för att de höll nollan. Det var väl det svåraste motståndet i vår grupp kan jag tänka.

Idag ska jag inte göra så värst mycket. Här är en lastbil någonstans i närheten som bara står och piper hela tiden (som när de backar ungefär) och det håller på att göra mig tokig. Det är ett evigt pipande. Nåja, det slutar väl någon gång. Men som sagt jag ska inte göra så mycket idag. Kanske ta en promenad längs strandremsan. Eller inte.. Jag kanske gör något annat. Du förstår vart jag vill komma eller?! Jag har inte nåed bestämt idag. Inte någonting alls. Det blir en dag jag tar som den kommer. Det är härligt med sådana dagar ibland.

Jörgen kör en timme tidigare idag för han ska till sjukgymnasten klockan 13.00 och få akupunktur sedan kör han direkt till jobb och kommer inte hem förrän efter midnatt. Som han brukar när han jobbar kväll.

Det enda “måste” jag har idag är egentligen att göra middag. Det är ju inte alltför jobbigt. Och jag gör den precis när jag själv känner för det. Vi får se när det blir.

Ha det gott  /Lene