Tankar

Veckan vänder!

Halloj onsdag… mitt i veckan….lillördag och som vissa säger veckan vänder.

Jörgen har två dagar kvar att jobba innan han går på två veckors semester. Så himla härligt. Två veckor med mannen i mitt liv att göra precis vad vi känner för. Underbart!

Idag ska jag plugga och om vädret håller i sig sitter jag nog ute och pluggar. Om jag kommer att se någonting på datorn vill säga. Annars sätter jag mig i förtältet och när jag är klar går jag ut och sätter mig i solen. För solen skiner och himlen är blå (med vita fluffiga inslag) och….det blåser nästan ingenting. Så jag gissar att denna kvinnan kommer sitta ute i solen. Jajamensan. Vet du vad…när jag bloggat klart tror jag att sätter mig i solen med mannen. Plugga gör jag ändå inte förrän han kört till jobb.

Jag tog en liten paus i skrivandet och satte mig i solen istället. Nu ska jag blogga färdigt, sedan göra mitt prov. Därefter sätter jag nog mig i solen igen hihi. Lite vatten till det i en flaska så klarar jag mig fint. För en sådan här vacker dag måste jag bara ta vara på. Finns inget annat alternativ känner jag.