Campingliv & natur, Tankar

Jag stortrivs!

Ojojoj vilket härligt väder vi har denna underbara torsdag morgon. Solen skiner, det blåser lite men inte alltför mycket och det är nästan 21 grader klockan 9 på morgonen. Det gillas skarpt.

Idag ska det njutas av detta underbara väder. Det är nästan (men bara nästan) så jag funderar på om jag inte ska gå ner och känna på vattnet. Men nej, jag hoppar nog över det. En annan dag. Jörgen har fått för sig att vi ska ner en morgon och ta ett morgondopp och det får jag kanske göra. Då är där inte så mycket folk, så då gör jag inte bort mig så mycket när jag står och pjattar och ska doppa mig. Jag är en riktigt chicken när det gäller att doppa sig. Du anar inte. Nåja, nog om mitt fjanteri nu.

Jag sitter här med mitt morgonkaffe och funderar över dagen. Ellinore och jag ska iväg och handla men annars har jag inget bokat. Jag ska plugga lite, börja på nästa modul nu när jag gjort den första modulen klar.  Det är lite studieguide och självtest att göra innan man gör proven så det kanske jag gör.

Jag älskar att ha det som jag har det nu. Livet leker och jag stortrivs. Att bo så här är perfekt för mig känner jag. Det är stor frihet och just här på Sibbarps Camping är så stora områden att promenera på. Hela strandremsan och även Hammars park. Det är fantastiskt vackert. Det är inte alltför långt och Hammars park är stor, där är stora grönytor och fantastisk grönska och skugga om man vill ha det.

Ha det gott  /Lene