Tankar

Vilken fredag!

Det är lördag morgon och efter en helt underbar fredag i huset igår. Vi badade flera gånger med Hailey och t.o.m Leah badade. Och JAG badade. Woohoo denna kroppen doppade sig…flera gånger. Det var 27 grader i poolen men det är ändock så att när jag ska doppa mig så är det kallt. När jag sen väl fått doppa mig så är det jätteskönt i vattnet och då kan jag stanna i en stund.

Vi hade tänkt vi skulle ta ett morgondopp nu på morgonen men vi bestämde att hoppa över det för det blåser en hel del idag. Vi får se lite senare kanske.

Igår när vi körde hemåt efter att ha varit några timmar och badat loss, så körde vi inom och hämtade ut ett paket. Det var min nya hjälm som kommit. Det är en hjälm man kan vika ihop så den blir relativt platt och tar liten plats. Plus att den väger inte särskilt mycket. Den är jätteskön att ha på sig, Det ska bli kul att inviga den. Ja nu ser du mig “som jag är” med mina läsglasögon med “senilsnöre” på (som Emelie inte alls gillar att jag använder), med håret hängande. Men det bjuder jag på.

Det var ju fotboll igår och vi bänkade oss framför tv’n med lite gott att äta och dricka. Jag hade fixat lite god frukt och lite nötter. Jörgen drack en alkoholfri öl och jag alkoholfritt vitt, kallt vin. Mums vad gott allt var. Frukten var fantastiskt god i värmen. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt. Vi åt matjessill och kokt färskpotatis med gräddfil och egenplockad gräslök. En perfekt middag en varm kväll.

Ha det gott  /Lene