Campingliv & natur, Tankar

Det låter som en plan!

Onsdag…mitt i veckan och dessutom lillördag. Jörgen och jag sitter på vår lilla “uteplats” och njuter av morgonen. Jörgen har dessutom redan varit nere vid havet och tagit ett morgondopp. Omkring 19-20 grader sade han.

Igår eftermiddag var vi ute och gick en längre runda och vi gick bland annat genom Hammars Park. När vi gick i den mer snåriga delen så såg vi detta vackra rådjur. Det stod blickstilla och kände av oss. Men jag tror inte det kände sig hotat för det vände och gick därifrån. Hade det känt sig hotat hade det sprungit förmodligen. Men vackert var det. Jag ber om ursäkt att bilden inte är den bästa.

Idag är dock en annan dag och det verkar som solen ska skina på oss denna dag också. Visst är det härligt?! Vi får väl se vad dagen har i sitt sköte.

Jag vaknade med huvudvärk imorse men det är inget ovanligt alls. Det händer ofta att jag gör det, sedan när jag kommit igång lite så lägger det sig till en mer normal nivå. Det har det inte gjort än, men det kommer säkert.

I eftermiddag ska jag plugga och göra några tester så jag efter midsommar kan gå på provet på nästa modul. För över midsommar kommer jag inte plugga något. Då är det vila från pluggandet. Sen sätter jag full fart igen. Det låter som en plan tycker jag.

Ha det gott  /Lene