Campingliv & natur, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Premiärdopp – check!

En fin sommar grupp från Nina

Godmorgon du fina.

Det är söndag förmiddag och jag ska försöka summera helgen. Jag har ju inte bloggat i helgen och det är lite ovanligt kanske, men så blir det ibland. Det är helt ok det med.

Vi hade en supermysig midsommarafton med väldigt god mat och härligt sällskap. Strax efter Nina kom hit fredags fixade vi maten tillsammans. Det blev traditionell midsommarmat med sill, potatis, gräddfil mm.

Jag älskar denna maten. Man äter ju inte det varje vecka för det, men gott är det. Till kaffet blev det jordgubbar och vaniljglass. Det glömde jag ta bild på men det går säkert bra ändå.

Denna dag, midsommarafton började First Camp Sibbarp med underhållning på fredagar och vi hade en härlig underhållning som verkligen fick med publiken. Vi satt alla tre och tjoade och tjimmade och sjöng med. Det gick liksom inte att låta bli att sjunga med. Allt hoppande och tjoande straffade sig igår för då hade jag rejält hög smärta. Men det blev vila för hela slanten igår.

Och det blev ett premiärdopp i Öresund igår också. Inte helt skönt att doppa sig men jag klarade det och nu är det gjort. Jag känner mig duktig ska jag informera. Det blev bara ett dopp. När jag doppat mig tog jag ett par simtag ut och sedan tillbaka. Det var fullt tillräckligt. Och väldigt skönt när jag väl doppat mig. Fegis som jag är.

Idag är det söndag och bästa Ingela och Thomas kommer hit och hälsar på. Det ska bli supertrevligt. Det är jättelänge sedan vi träffade dem och jag har saknat dem så mycket, så det ska bli härligt att träffas. Jag ska köra och handla lite när jag druckit mitt kaffe. Så får Jörgen städa undan i husvagnen så det är ordning och reda när de kommer i eftermiddag. Det blir grillat kan jag berätta. Bilder kommer senare eller imorgon.

Ha det gott  /Lene