Inspiration, Tankar

Ny vecka och dagens tips!

Det är måndag och en härlig, ny vecka ligger helt orörd framför oss och jag ser med spänning emot det.

Det har varit en underbar helg med underbart väder. Ingen supervärme men det gör inget. Det har varit varmt ändå och solen har visat sig varje dag. Vi har varit utomhus en hel del.

Igår hade vi bästa Ingela och Thomas hos oss och det var underbart att träffa dem efter säkert ett helt år. Vi satt utomhus hela tiden i fantastiskt fint väder. Jörgen fixade (som synes på bilden) delar av maten och visst är det en härlig sommarbild?

Dagens tips!

Jag tänkte jag skulle komma med dagens tips idag. Vi har på https://www.lessplasticshop.com köpt tandkräms tabletter för att testa hur det är. De löddrar inte lika mycket som vanlig tandkräm gör men de löddrar tillräckligt tycker jag. Du tar en tablett i munnen, tuggar på den (utan att svälja) och sedan tar du tandborsten, väntar den lite och sedan borstar du tänderna som vanligt. Man får borsta tänderna lite längre innan det börjar löddra och som sagt, det löddrar inte lika mycket som “vanlig” tandkräm. När jag skrollade runt på hemsidan hittade jag även dessa tandborsthållare och jag måste säga att de är fantastiska. De tar inte stor plats och tandborsten håller sig där man ställer den. Det är ju inte det största hålet för tandborsten men det gör ju inget. Det är bara bra. De väger lite (de är gjorda i keramik) så de står stadigt. Tandborsthållaren kostar 69kr/st och finns endast i dessa två färger och tandkräms tabletterna kostar 89kr för 120 tabletter. Detta är köp jag verkligen kan rekommendera.

Ha det gott  /Lene