Campingliv & natur, Tankar

Det blir stranden idag!

 

 

Tomatplantan blommar för fullt

Då är det tisdag och jag vaknar upp till solen som skiner och fantastiskt väder. Idag ska det bli varmt. Upp mot 25 grader. Vi har tänkt gå till stranden idag. Det finns en kortare strandremsa här på Sibbarp där det är lite långgrunt som vi tänkte bada med barnbarnen. Och idag kommer Ellinore och tjejerna hit en stund. Så då går vi dit tänkte vi. Resten av remsan är det stora stenar vid kanten och bryggor ut och där vill vi inte bada med någon av barnbarnen då de på vissa ställen inte bottnar. Även om William och Ludwig kan simma så riskerar vi inget när vi är själv med dem. Nu ska vi inte vara själv med tjejerna men vi tar dem dit ändå. Det är inte så långt. Det är bättre vid det långgrunda.

Annars är detta en dag då vi inte har alltför mycket uppbokat. Vilket är skönt. Att bara ta det lugnt och inte göra något är guld värt det med. Det behövs.

Jag vet inte ens vad vi ska äta till middag ikväll. I går kväll tog vi de sista resterna från midsommar och vi åt inte förrän vid 19-tiden. Det var riktigt skönt faktiskt för då var det lite svalare. Jag var inte hungrig alls på hela dagen, men man måste ju äta ändå. Så det blev något lätt som inte behövde tillagas. Ett ägg vi delade på, resterna från silltårtan, lite senapssill och brantevikssill och kavring.Vi tog även laxen och salladen som blev över från söndagen. Gott var det.

Just nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och inväntar att Ellinore och tjejerna ska komma hit. De är på väg. Därefter gör vi oss iordning också går vi till stranden en stund. Det ska bli rätt så skönt för jag är redan svettig. Det blir varmt idag tror jag.

Ha det gott  /Lene