Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Igår var vi på stranden så barnbarnen fick bada. Det var jättemysigt. Jag är dock ingen jättefan av att sitta i sanden men vad gör man inte för sina barnbarn?! Jörgen bara satte sig för att läsa, utan att ta av tröjan ens. Han är inte en sådan soldyrkare som jag är. Han sitter gärna i skuggan. Men det går ju bra det med.

De tyckte båda det var toppen. Leah älskade att bada i havet och var inte rädd alls. Hailey var mer reserverad men det gick bra när det var på hennes villkor och hon fick springa fram och tillbaka mellan platsen vi hade och vattenbrynet. Det blev en toppen förmiddag. När vi badat färdigt gick vi hem till husvagnen och åt lunch. Sallad Sara som Ellinore hade med sig. Och pannkakor till Hailey och “matklämmisar” till Leah. Det var smarrigt.

På kvällen gjorde min älskade make mat och det blev supergoda färsbiffar på högrev, smashad potatis med riven parmesan ovanpå, en smarrig och färsk sallad och en klick crème fraîche. Så himla gott.

Idag är en annan dag och idag regnar emellanåt och blåser lite grann. Men det behövs det med så det är inte så mycket att säga om det. Moder Jord behöver sitt också, precis som vi behöver en del av kakan vi med.

Idag blir det vilodag. Kroppen är inte helt med mig just nu, men det rättar till sig. Jag har en liten tanke att jag i eftermiddag ska göra provet på Redovisningen och även uppdraget idag, men jag får se hur jag känner mig.

Jag sitter som vanligt och avnjuter mitt kaffe och njuter av morgonen (även om det regnar ibland). Det är fantastiskt att sitta här och bara lyssna på alla olika fåglar och vardagen som hörs, med vad det innebär. Jag njuter verkligen av att ha det så här.

Ha det gott  /Lene