Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vår nya familjemedlem!

Två hemmaodlade gurkor vi fick av Ingela.

En god fredagsmorgon önskar jag dig.

Ja nu är det fredag igen och helgen står för dörren. Denna helgen har vi Emelie med familj på besök. Det ska bli så kul och vi kommer göra massvis av spännande saker. Hoppas bara vädret är med oss. Inatt och igår kväll regnade det men just nu är det uppehåll och solen gör sina försök att titta fram och hon är så välkommen så. Senare rapporter lär nog dyka upp här.

Jag har inte skrivit på ett par dagar för jag har inte mått helt hundra men nu mår jag bättre så nu sätter jag fart igen. Sedan vet jag inte hur pass jag kommer hinna med att blogga i helgen men det ser vi. Du lär ju upptäcka om det kommer något inlägg från mig. Jag kommer säkert inte kunna låta bli. Detta är något jag verkligen gillar.

I dagarna har vi hämtat ut paket som innehöll vår nya, fina familjemedlem. Min hjälpreda… min betjänt, Mr Andersen. Han ska hjälpa mig med mycket kan du tro. Tvätten, handling och så mycket mer. Jag är gift med Mr Andersson och min betjänt heter Mr Andersen. Visst är det passande?!

Jag sitter och njuter av morgonen med en god kopp kaffe. Eller ja, det är ju tidig förmiddag nu men jag sitter här ändå. Jag har redan varit och tömt både toa tank och gråvatten tank så jag har varit duktig. Vi ska plocka iordning lite här så killarna får plats att sova hos oss för det ska de göra. Emelie och Marcus ska sova i en av campingens små lägenheter. Det är en sommarpresent till dem från oss.

Ha det gott  /Lene

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan