Tankar

Lite stolt är jag!

Det är sista dagen Emelie med familj är här och det har varit en härlig helg. Inte för att vi varit så enormt aktiva…. vi har varit och badat, gått promenader, de andra har spelat fotboll, barnen har hoppat studsmattan på lekplatsen, spelat spel och en del annat. Och igår kom Ellinore och barnen och hälsade på och då passade vi på att gå och bada.

De stora barnen höll varandra i händerna. De är för söta.  Alla fyra kusinerna tycker så mycket om varandra. Leah hade lyxen att åka vagn.

Och jag kan berätta att alla badade…precis alla. Även jag och jag doppade mig till och med före Emelie. Hon var sist att doppa sig igår. Lite stolt är jag faktiskt.

En helg går så himla fort så man hinner inte alltid med allt man skulle vilja göra. Men det är bara att acceptera läget och inse att det är så det är. Jag sitter just nu och funderar lite på om det ska börja regna eller inte. Det är lite mörkt tycker jag, men ändå blått på himlen. Enligt SMHI’s app så ska det inte regna utan vara lätt molnighet under dagen med högst 23 grader. Just nu är det lite mer än lätt molnighet. Nåja, vi får se.

Mitt kaffe står på bordet och väntar på att bli uppdrucket. Mannen i mitt liv sitter mitt emot mig. Vilken morgon. Det kan knappast bli bättre.

Jag tror när de alla har åkt hem så kommer Jörgen och jag inte göra alltför mycket. Eventuellt blir vi tvungna att handla mjölk men det är nog den större ansträngningen vi gör idag. Vi har inte ens planerat middag. Det blir grillad korv, coleslaw och potatissallad till lunch innan de kör hem, men middag har vi inte planerat. Eventuellt att vi bara tar något lätt ikväll när/om vi blir hungriga.

Ha det gott  /Lene