Familjen, Tankar

Vad är det för en dag?!

Kl 06.10

En tidig måndag morgon när solen gått upp. När bilden togs var jag på väg till duschen. Det känns som det kommer bli en fin dag.

Idag fyller denna lilla plutt 1 år. Tänk det har redan gått ett år sedan du föddes Leah…mitt yngsta, älskade lilla barnbarn. Ett helt år. Tiden går fort.

Det är ju som jag skrev måndag och med det följer en ny, orörd och spännande vecka, som börjar med en födelsedag och slutar med en namnsdag. Ja jag säger då det.

Denna veckan har jag något, litet inbokat. Jag ska naturligtvis plugga och jag ska till läkaren i Lund. Sedan ska jag se om Carina och jag kan få till en träff denna veckan, annars testar vi nästa. Inte mer med det.

Jörgen har börjat jobba igen efter två sköna veckors semester. Nu jobbar han i fem veckor sedan har han två veckor till. Han börjar jobba med förmiddag och började alltså 6.00 imorse. Jag tror han kommer vara trött ikväll. Efter två veckors ledighet med de tider det medför så är det tufft att börja klockan 6 på morgonen. Morgontrött som han är. Jag kunde inte somna efter han kört till jobb så jag gick upp. Som jag sa var jag på väg till duschen kl 6.10 och när jag kom tillbaka satte jag på lite kaffe och plockade undan. Plockade ihop lite tvätt för det är tvättdag. I eftermiddag, när Jörgen slutat ska vi hem och gratulera Leah. Äta lite god tårta.

Jag tänkte jag skulle ge dig ett litet Måndagstips. Det passar väl bra?!

Njut av naturen så ofta du kan.
Gå eller placera dig i närheten av ett träd, på gräsmattan eller kanske vid något vattendrag.
Ta in luften och den natur som du har runt om ring dig, i stora drag och kanske i detalj.
Låta sedan lugnet och enkelheten smitta av sig på dig.

Känn efter hur det känns!

Ha det gott  /Lene