Tankar

Det finns annat i livet!

Tisdag morgon och det är sagt att det ska bli upp mot 25 grader idag. Det gillar denna kvinnan skarpt.

I eftermiddag ska jag göra provet och även uppdraget i modul 3, därefter ska jag fortsätta läsa i faktaboken. Så jag kan gå vidare i kursen. Något annat har jag inte inplanerat. Men man vet aldrig, saker och ting kan ju ändras. Vad händer hos dig en dag som denna?

En nybliven 1-åring

Vi var och gratulerade Leah igår och hon blev så glad för presenterna hon fick. Det verkade i alla fall som hon blev glad. Hon förstod inte riktigt hur hon skulle öppna dem, så syster hennes hjälpte mer än gärna till. Leksaken på bilden fick hon av sin mamma, pappa och syster. Vi fick god mat och därefter marängsviss till kaffet. Mumsfillibabba. Tjejerna lekte med det Leah fått och hade så kul.

Det blåser en del idag men det är kanske bara skönt eftersom det ska bli så pass varmt under dagen. Kanske att jag tar mig ner till stranden i eftermiddag och tar ett dopp. Kanske, kanske. Vi får se.

Min andra kopp är upphälld och jag sitter och avnjuter en lugn och skön morgon. Folk runt omkring är igång med dagen och det är så härligt att ha de ljuden i bakgrunden medan jag sitter här och njuter av kaffet och bloggar. Funderar över livet och vad jag vill med det. Hur jag vill att min vardag ska se ut. Men jag konstaterar ganska snabbt att jag faktiskt är lycklig så som jag har det. Lugnt, rofyllt och i stort sett ingen stress alls, det är livet för mig. Jag planerar efter mitt mående. Då minimerar jag stressen i mitt liv till max och då är enormt mycket vunnet. Testa…jag lovar att du kommer må så mycket bättre. Visst man har sämre med pengar men pengar är inte allt. I vissa stadier i livet är pengar en hel del men jag har nu kommit till ett stadie i livet då jag känner att jag är nöjd ändå. Det finns annat i livet som jag prioriterar mer än att ha en massa pengar (inte för att vi har haft massor med pengar någonsin). Det är så jag känner det.

Ha det gott  /Lene