Campingliv & natur

Vi får se!

En humla vilar på blomman

En riktigt god torsdag morgon önskar jag dig. Soldis men varmt och skönt ändå. Här ska det njutas till fullo. Just nu är det 22 grader ute och det är helt ok tycker jag. Som sagt, soldis. Inga tjocka moln (man kan se den blå himlen på sina ställen) men ändock är himlen full av moln. Jag vet inte om det kallas stackmoln eller vad.

Vad händer idag då? Tja, inte så värst mycket för min del. Jag ska ta en vilodag och bara göra precis det jag känner för. I eftermiddag när Jörgen kommer hem ska vi iväg och handla lite inför helgen. Då kommer min fina syster hit. Hon och hennes yngsta, Gianna ska vara här i helgen. Det ska bli superkul. Det är så länge sedan vi träffades så vi har säkert massvis att prata om. Det ska bli mysigt.

Jag tror bestämt att jag ska gå en runda idag. Kanske doppa mig i havet…vem vet?! Men en runda kan man ju alltid gå och få lite motion. Svettas lite. Det är nice för då blir jag ju sugen på att ta mig ett dopp. Haha den som lever får se. Men jag börjar med mitt morgonkaffe och strax ska jag ringa ett samtal, sedan får vi se vad jag känner för.

Ha det gott  /Lene