Campingliv & natur, Tankar

Vi blev glatt överraskade!

Godmorgon från en regnig camping. Ja det regnar och har gjort så större delen av natten. Men det behövs det med så det är inte så mycket att säga något om. Jag tror vi håller oss i husvagnen och förtältet så länge regnet strilar ner. Det börjar lugna sig nu så jag hoppas det blir fint lite senare för idag kommer min kära syster på besök och det ska bli så himla mysigt. Hon och Gianna kommer med tåg och jag ska hämta dem vid Hyllie Station tidigt i eftermiddag. Det blir ytterligare en kväll med mys, mycket prat och god mat. Det är ett bra tag sedan vi träffades så vi har säkert en del att prata om.

Jag berättade igår att vi skulle gå till Bistron och ha en mysig kväll. Det gjorde vi och mysig blev den. Vi fick till och med oplanerat besök vilket var väldigt trevligt. Rätt som det var stod Ellinore med familj i dörren. Vi blev glatt överraskade. De slog sig ner och tog något att dricka och lyssnade på dessa två godingar som underhöll oss. Det var supertrevligt.

Jag avslutar med att visa vilken fin teckning Hailey har gjort till oss. Hon har ritat vår husvagn. Visst är den fin?! Den ska vi spara, det lovar jag.

Ha det gott  /Lene