Campingliv & natur, Tankar

Att kunna leva fullt ut!

Öresundsbron en vacker kväll

Jag vaknar upp lite senare än brukligt men vad gör det? Ingenting…absolut ingenting. Solen skiner från en nästan klarblå himmel och det är underbart. Enligt SMHI’s app ska det bli upp mot 28 grader idag och strålande sol. Phu det blir varmt. Det känns som det är läge att ta Mr Andersen och gå ner till stranden och plugga lite där istället för att sitta här “hemma”.  Men jag väntar tills Jörgen kört till jobb.

Just nu sitter jag bara och njuter av morgonen. Det blev som sagt lite sovmorgon men nu är jag uppe och igång så sakteliga. Morgonkaffet är i koppen.

En av favoritkopparna från Sävar Tryck & Dekaler.

Jag har verkligen lärt mig att njuta av varje stund. Och det är jag så glad för. Det blir så mycket bättre och så mycket mer frid i själen. Lugn och ro. Sen har även jag mina stunder där jag “faller tillbaka” men det tror jag de flesta har. Dock över lag så njuter jag av stunden och ser alltid positivitet i varje litet ögonblick. Det är en del av att kunna leva fullt ut för mig.

Jag är ju “min egen” så jag kan i stort sett styra min vardag precis som jag själv tycker och vill. Det gör ju sitt till. Det är inte alla förunnat att kunna göra det. Men jag lovar, det är värt allt guld i världen. Jag mår mycket bättre i min sjukdom när jag lever som jag gör. Minimerar stressen i min vardag så mycket jag kan och bara njuter av livet, i alla stunder. Jag jobbar med det jag älskar och mår bäst av. Eftersom jag behöver yogan för att få ner min smärta så är det ett perfekt jobb. Jag får må bra medan jag jobbar. Det kan knappast bli bättre.

Ha det gott  /Lene